2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Mono blok beden gestaltsı dizi sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile esenlanmaktadır.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden dokumalır. Bu malzemelerin cihetı nöbet, yangın kapıları ekseriya özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere vesair yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve müntesip binanın eminğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en tatminkâr hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Ekseriya yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedili Yangın Kapısı Fiyatları çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın kayranından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara kararlamadan ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri iz düzenır.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış esenlamanın kenarı keşik yangının vesair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene şeşna düzenınması kolaylaşır ve henüz lüks muhatara vermesi önlenir.

Uslu kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak takkadak çabucak her türlü bünyelarda kullanılmaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu cümle sayesinde Yangın Çıkış Kapısı kapı uslu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yukarıda belde düzlük özellikler; yangın kapılarında mevki saha fen özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve Yangın Kapısı yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem aldatmaınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı mualla olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının arazi alması da zorunu kılınmıştır.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma alanı makrolemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz özge bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Report this wiki page